1. De ce încă un site creștin?
  2. Cui i se adresează acest site creștin?
  3. Care sunt domeniile abordate?
  4. Cine este în spatele acestui site?

Un site creștin pentru a surprinde:

  • Amprenta lui Dumnezeu în istorie;
  • Influența perpetuă asupra naturii;
  • Regăsirea formulei complete de viețuire a familiei proiectate de Dumnezeu;
  • Creșterea zilnică spirituală.

Site-ul de față se adresează în primul rând acelor persoane care își doresc să citească. Pentru cei care au trecut prin experiențe de viață negative  sperăm să-și găsească aici răspunsurile la frământările lor zilnice. Acele persoane care se simt la început de drum în viață, doresc să-și fixeze reperele și să-și stabilească ordinea priorităților. Și nu în ultimul rând pentru toți care își doresc să-L descopere pe Dumnezeu într-un mod continuu.

Ne dorim să construim un site creștin care să-L aibă în centru pe Dumnezeu. Din această perspectivă vom aborda următoarele teme:

Totul a plecat de la ideea că tinerii au nevoie de loc unde se pot exprima liber și principial. Suntem o echipă de 12 tineri, însă nu vrem să ne oprim aici, din diferite zone ale țări cu studii pe diferite domenii (ex. asistență medicală, asistență socială, drept, litere, teologie, pedagogie, psihologie, it, muzică). Majoritatea ne cunoaștem de foarte mult timp și putem să spunem că formăm o familie care dorește în primul rând să-i slujească lui Dumnezeu și să ofere speranță celor din jur.

Ce înseamnă Open the Words?

Într-o lume cu multiple interpretări și explicații asupra Bibliei, vrem să aducem la suprafață o perspectivă creștină interpretând Biblia religios, istoric, hermeneutic, sistematic, logic, etc. Traducerea din limba engleză este „deschide cuvintele”, am ales sa folosim cuvântul words la plural deoarece Iisus apare în Evanghelia lui Ioan ca fiind „Cuvântul Întrupat” însă ceea ce primim de la Dumnezeu sunt cuvintele Lui. Echipa noastră dorește să se deschidă cuvintelor lui Dumnezeu, revelate atât în mod colectiv cât și individual.

 

Cu drag echipa Open the Words!

Ieșire